Veikkaus kortilla varmistetaan vastuullinen pelaaminen

Jokainen suomalainen tuntee Veikkauksen ainakin nimeltä. Kyseessä on Suomen suurin uhkapelien tarjoaja, ja sillä onkin ehdoton monopoliasema Suomen markkinoilla. Se vastaa oikeastaan lähes kaikesta uhkapelaamisesta, ja siten sillä on hyvin suuri vaikutus siihen, miten suomalaiset pelaavat ja mitä pelejä.

Jos olet ikinä pelannut Lottoa, Kenoa tai rahapelikoneita kioskilla, olet pelannut Veikkauksen pelejä. Samankaltaisella tavalla, jos olet pelannut ikinä Totoa, olet myös osallistunut Veikkauksen järjestämiin peleihin. Veikkauksella on pitkä historia Suomessa, mutta nyt yritys on tuonut uusia muutoksia pelaamiseen. Tämä on tapahtunut Veikkaus kortin avulla.

Mikä on Veikkaus kortti?

Veikkauksen luoma veikkaus kortti on uudenlainen tunnistautumis ja maksutapa. Se esiteltiin vuonna 2022, ja vuoden 2023 kuluessa siitä tulee pakollinen käytettäväksi, kun haluat pelata mitään Veikkauksen pelejä. Toisin sanoen jopa silloin, jos haluat pelata Lottoa, sinun tulee käyttää Veikkaus korttia tunnistautumiseen.

Veikkaus kortissa yhdistyy monet eri asiat. Se voi olla fyysinen kortti tai se voidaan myös hankkia puhelimeen. Siten voit hankkia juuri sellaisen version kortista, joka tulee sopimaan sinun käyttöösi parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Veikkaus kortin tarkoitus

Mutta miksi Veikkaus kortti on oikeastaan edes luotu ja miksi siitä tehdään pakollinen kaikille pelaajille? Syy tähän on oikeastaan hyvin yksinkertainen. Nimittäin sillä tullaan varmistamaan lisää vastuullisuutta pelaamiseen. Pelaajat käyttävät sitä sekä tunnistautumiseen, että pelaamisen maksamiseen. Toisin sanoen Veikkaus voi varmistaa sen avulla pelaajien olevan täysi-ikäisiä ja täyttävän muut vaatimukset.

Sen lisäksi veikkaus kortin avulla voidaan hallinnoida pelaamista. Pelaajat voivat asettaa sen avulla rajoituksia, jotta he eivät kuluta liikaa varojaan pelaamiseen. Tällä tavalla Veikkaus kortti pyrkii varmistamaan mahdollisimman turvallisen ja vastuullisen pelaamisen kaikille pelaajille. Tämä onkin hyvin tärkeä asia nykyään. Koska Veikkaus vastaa suurimmasta osasta uhkapelaamisesta Suomessa, yrityksen pitää tietenkin myös taata luovansa mahdollisimman turvallinen pelikokemus kaikille. Sillä tavalla voidaan huolehtia siitä, että kaikki Veikkausta käyttävät suomalaiset pelaavat tulevat pelaamaan vastuullisesti.

Miten Veikkaus kortti voidaan hankkia?

Jos haluat pelata Veikkauksen pelejä myös tulevaisuudessa, sinun pitää siis hankkia itsellesi Veikkaus kortti käytettäväksi. Mutta miten voit hankkia itsellesi tämän kortin?  Se tapahtuu itse asiassa hyvin helposti ja nopeasti. Jos olet rekisteröitynyt etuasiakkaaksi Veikkaukselle, kortti lähetetään automaattisesti postissa. Jos et ole vielä rekisteröitynyt etuasiakkaaksi, voit tehdä tämän näppärästi Veikkauksen kotisivustolla.

Silloin tällöin korit saattavat hukkua vahingossa. Onneksi uuden Veikkaus kortin tilaaminen on hyvin helppoa ja nopeaa. Voit tilata uuden kortin Veikkauksen sivustolla. Jos siis korttisi katoaa tai se vioittuu käytössä, saat uuden kortin helposti ja nopeasti tilalle. Tilauksessa voi kestää noin kaksi viikkoa, riippuen sekä Veikkauksen että Suomen Postin kiireistä.

Miten Veikkaus korttia käytetään?

Joten miten Veikkaus korttia oikein käytetään pelatessa? Tämä on myös tehty hyvin helpoksi ja se riippuu tietenkin siitä, mitä peliä pelaat. Jos esimerkiksi pelaat lottoa kioskilla, sinun pitää näyttää korttiasi kioskin myyjille. He tietävät mitä tehdä. Siinä tapauksessa, että pelaat hauskoja kolikkopelejä, sinun tulee myös käyttää Veikkaus korttia tunnistautumiseen. Kolikkopeleissä on tälle osoitettu selkeä paikka, jota et voi olla huomaamatta. Veikkaus kortin käyttö ei tee pelaamisesta oikeastaan ollenkaan sen vaikeampaa, mikä on tietenkin mukava asia.

Veikkaus kortti enteilee tulevaisuuden pelaamisesta

Vastuullinen pelaaminen on noussut yhä yleisemmäksi aiheeksi vuosien saatossa. Tämän takia tietenkin myös Veikkaus on alkanut ottamaan entistä enemmän askelia vastuullista pelaamista kohden, mistä pakollinen Veikkaus kortti kertoo. Voidaan siis olettaa, että tulevaisuudessa pelaajille tulee entistä enemmän vastaavia asioita, joilla pyritään takaamaan vastuullinen pelaaminen. Tämä ei ollenkaan huono asia, sillä vastuullinen pelaaminen on todella tärkeää pelaajien turvallisuuden kannalta.

You may also like...